Posjeti HAVK Mladost web-shop

Dobar nastup Miloša u remiju Hrvatske

event 13.09.2018.

Hrvatska i Srbija odigrali su bez pobjednika (10:10) utakmicu posljednjeg kola prve faze natjecanja na Svjetskom kupu u Berlinu. Iako sve četiri ekipe iz skupine nastavljaju natjecanje, ovaj dvoboj bio je važan zbog prvog mjesta i lakšeg protivnika u četvrtfinalu. S neodlučenim ishodom ipak su zadovoljniji Srbi koju su zauzeli prvo mjesto te će u […]

Hrvatska i Srbija odigrali su bez pobjednika (10:10) utakmicu posljednjeg kola prve faze natjecanja na Svjetskom kupu u Berlinu.

Iako sve četiri ekipe iz skupine nastavljaju natjecanje, ovaj dvoboj bio je važan zbog prvog mjesta i lakšeg protivnika u četvrtfinalu. S neodlučenim ishodom ipak su zadovoljniji Srbi koju su zauzeli prvo mjesto te će u četvrtfinalu igrati sa slabašnim Japanom.
Hrvatska ima za čime žaliti u ovoj utakmici jer je cijelim tijekom susreta bila u vodstvu, a u posljednje 3 minute ušla je sa dva pogotka prednosti 10:8. Ipak do kraja hrvatski igrači nisu sačuvali prednost koja bi ih odvela na vrh skupine.
Još jednu dobru predstavu pružio je Mladostaš Miloš koji je postigao 2 pogotka te zabilježio i jednu asistenciju. Najefikasniji hrvatski igrač bio je Vukičević sa 3 gola.
Natjecanje se nastavlja već sutra (petak), a Hrvatska će igrati protiv Australije s početkom u 17:30