Dr. Mladen Miškulin, novi predsjednik HAVK Mladost

event 22.09.2022.

Naš bivši proslavljeni igrač, već dugo ugledni i cijenjeni liječnik, specijalist ortopedije, doc. dr. Mladen Miškulin, novi je predsjednik Hrvatskog akademskog vaterpolskog kluba Mladost.  Odluka je to klupske skupštine čime je malo uoči početka nove seniorske natjecateljske sezone, kompletirano i najuže vodstvo kluba. Predsjednik doc. dr. Mladen Miškulin dijete je Mladosti, bio je centar našeg […]

Naš bivši proslavljeni igrač, već dugo ugledni i cijenjeni liječnik, specijalist ortopedije, doc. dr. Mladen Miškulin, novi je predsjednik Hrvatskog akademskog vaterpolskog kluba Mladost.

 Odluka je to klupske skupštine čime je malo uoči početka nove seniorske natjecateljske sezone, kompletirano i najuže vodstvo kluba. Predsjednik doc. dr. Mladen Miškulin dijete je Mladosti, bio je centar našeg kluba krajem ’80-tih i početkom ’90-tih godina prošlog stoljeća. U doba kada su se osvajali naslovi prvaka Europe, kada se tražila i ulaznica više za tribine našeg bazena uz Savu. Bio je i hrvatski reprezentativac u prvim danima stvaranja samostalne države, ali je već 1992. ipak vaterpolu pretpostavio studij medicine odnosno specijalizaciju iz ortopedije i traumatologije.

Ipak, to ne znači da se dr. Miškulin udaljio iz vaterpola, pa i iz sporta općenito. Bio je liječnikom proteklih 15-20 godina hrvatske vaterpolske i rukometne reprezentacije, a na raspolaganju i našoj reprezentaciji u alpskom skijanju. Ponovo se dr. Miškulin još intenzivnije priključio radu našeg kluba prije okvirno godinu dana kada je preuzeo na sebe skrb o zdravstvenoj službi, kao i radu u samoj upravi kluba.

Od ovog rujna. dr. Mladen Miškulin zasjeo je na čelno mjesto HAVK Mladosti.

Uz novog predsjednika, izabran je i jasno i novi Upravni odbor u kojem su – dopredsjednici Vjekoslav Jadrešić, Ante Huljev i Boris Markoja, te članovi Ivica Stipetić, Krešimir Rukavina i Boško Lozica.

Novoizabranom predsjedniku Kluba, te članovima Upravnog odbora čestitamo na izboru i želimo uspješan i plodonosan mandat s pobjedama naših momčadi, na hvalu i slavu naše Mladosti!