Druga pobjeda u nizu mlađih kadeta na polufinalu Kupa RH

event 19.07.2022.

Naši mlađi kadeti su upisali i drugu pobjedu na polufinalnom turniru za Kup RH. Svladali su Opatiju LRH rezultatom 9:3 (2:1, 2:0, 2:1, 3:1) i sa dvije pobjede zauzimaju prvo mjesto u skupini B. Utakmica protiv Opatije LRH bila je osjetno teža za naše Žapce u odnosu na sinoćnji dvoboj protiv Delfina. Dečki su Opatijce […]

Naši mlađi kadeti su upisali i drugu pobjedu na polufinalnom turniru za Kup RH. Svladali su Opatiju LRH rezultatom 9:3 (2:1, 2:0, 2:1, 3:1) i sa dvije pobjede zauzimaju prvo mjesto u skupini B.

Utakmica protiv Opatije LRH bila je osjetno teža za naše Žapce u odnosu na sinoćnji dvoboj protiv Delfina. Dečki su Opatijce shvatili ozbiljno i discipliniranom igrom su osvojili nova tri boda. Kuriozitet se zbio na isteku druge četvrtine. Pri rezultatu 3:1 za Mladost, vratar Radman je isplivao 10-tak metara od svog gola i sa zvukom sirene zabio gol koji je prelomio susret, te rezultat usmjerio ka sigurnoj pobjedi Žabaca.

Mladost večeras u 20:00 igra protiv Primorja EB u trećem kolu. Nakon toga slijedi završni dan turnira u kojem će Mladost igrati protiv dva sastava iz skupine A.

Strijelci: Sappe 3, Maglica 2, Mihaljević 1, Janković 1, Modrić 1 i Radman 1.