Posjeti HAVK Mladost web-shop

Dva dvoboja Mladosti i Primorja

event 24.02.2017.

Subota je dan dvostrukog okršaja Mladosti i Primorja. Seniori gostuju u Rijeci u Regionalnoj ligi, a mlađi juniori igraju polufinale Prvenstva Hrvatske protiv istog kluba u Dubrovniku. Oba dvoboja imaju veliku važnost. U Regionalnoj ligi Primorje je jedan od konkurenata Žapcima za nastup na Final 4 turniru. Riječani su trenutno 6. na tablici i uz […]

Subota je dan dvostrukog okršaja Mladosti i Primorja. Seniori gostuju u Rijeci u Regionalnoj ligi, a mlađi juniori igraju polufinale Prvenstva Hrvatske protiv istog kluba u Dubrovniku.

Oba dvoboja imaju veliku važnost. U Regionalnoj ligi Primorje je jedan od konkurenata Žapcima za nastup na Final 4 turniru. Riječani su trenutno 6. na tablici i uz utakmicu više imaju čak 5 bodova manje od Žabaca. Pobjedom u subotnjoj utakmici igrači trenera Štritofa bi gotovo sigurno se riješili jednog konkurenta za završnicu. Prednost bi narasla na 8 bodova, a Primorjaši bi imali još samo tri utakmice (maksimalno 9 bodova) do kraja Lige. Susret u Rijeci se igra u subotu u 19 sati.
U isto vrijeme igra se još jedna bitna utakmica, u Beogradu Partizan dočekuje Juga. Beograđani su trenutno najveća prijetnja za final 4 jer imaju samo tri boda manje i trenutno su prvi ispod crte koja vodi na završnicu.
Nešto prije seniorskog dvoboja, od 17 sati, mlađi juniori Mladosti će protiv Primorja pokušati izboriti finale Prvenstva Hrvatske.
Kako se oba dvoboja Mladosti i Primorja igraju izvan Zagreba, preporučamo da utakmice pratite u živo putem službenih stranica natjecanja. Seniore pratite na www.rwp-league.com, a mlađe juniore na www.furkisport.hr/hvs.