Dva najtrofejnija svjetska vaterpolo kluba u srijedu igraju u Zagrebu

event 28.10.2019.

Zagreb ove srijede očekuje pravi vaterpolski spektakl. U trećem kolu LEN Lige prvaka igrat će HAVK Mladost i Pro Recco, dva najtrofejnija svjetska vaterpolska kluba. Susret u kojem ćemo moći vidjeti vrhunski vaterpolo igra se na bazenu Mladosti od 20.30 sati, a ulaznice potražite u sustavu Ulaznice.hr. Moćna talijanska momčad jedna je od najboljih na […]

Zagreb ove srijede očekuje pravi vaterpolski spektakl. U trećem kolu LEN Lige prvaka igrat će HAVK Mladost i Pro Recco, dva najtrofejnija svjetska vaterpolska kluba. Susret u kojem ćemo moći vidjeti vrhunski vaterpolo igra se na bazenu Mladosti od 20.30 sati, a ulaznice potražite u sustavu Ulaznice.hr.

Moćna talijanska momčad jedna je od najboljih na svijetu čega je svjestan i trener Mladosti Zoran Bajić koji ipak najavljuje kako će njegova ekipa igrati na pobjedu.

Imaju fantastičan roster, opasni su na svim pozicijama, a jedino su neigranjem Marka Bijača na mjestu vratara nešto tanji. Njihovi igrači su u svojoj ulozi najbolji na svijetu; Filip Filipović, Dušan Mandić, Andro Bušlje, Pietro Figlioli, Nikša Dobud samo su neki od njih. Predvođeni su legendom svjetskog sporta, ne samo vaterpola, Ratkom Rudićem, a mislim da sam time sve rekao. Vidim našu šansu u discipliniranoj i čvrstoj igri, pogotovo u obrani, sa što manje golova iz igre. Napast ćemo ih i pokušati izboriti pobjedu!” – najavio je utakmicu Zoran Bajić.

Pro Recco je već godinama u samom vrhu svjetskog vaterpola. Jedan je od favorita za osvajanje Lige prvaka što bi bio 65. trofej u njihovoj bogatoj riznici. U Zagrebu će ih dočekati Mladost, najtrofejniji hrvatski vaterpolski klub i momčad koja iz utakmice u utakmicu pokazuje veliki potencijal i želju za novim titulama. Iza Žabaca je nekoliko važnih i uvjerljivih pobjeda u Regionalnoj ligi i Kupu Hrvatske te vjeruju kako mogu iznenaditi opasnog protivnika.

Čeka nas možda i najbolja svjetska momčad po imenima. Na nama je da im pružimo dobar otpor. Sada smo nanizali nekoliko dobrih rezultata i ovo je kulminacija prvog dijela, a nadam se da ćemo pružiti dobru igru i uzeti pobjedu. Pozivam sve naše navijače i drage Zagrepčane da dođu u srijedu na bazen Mladosti i podrže nas!” – izjavio je ususret utakmici kapetan Mladosti Ivan Marcelić.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na bazenu Mladosti na dan utakmice.