Dva teška poraza mlađih juniora

event 21.07.2017.

Drugog dana završnice Kupa Hrvatske mlađi juniori Mladosti doživjeli su dva teška poraza te će se boriti za plasman od 5.-8.mjesta. Jutarnji program Žapcima je donio dvoboj protiv Juga. Prva četvrtina završila je neodlučeno 2:2, a onda je uslijedio pad Mladostaša. Završni udarac doživjeli su u posljednjoj četvrtini koju su izgubili sa 5:0. Poraz od […]

Drugog dana završnice Kupa Hrvatske mlađi juniori Mladosti doživjeli su dva teška poraza te će se boriti za plasman od 5.-8.mjesta.

Jutarnji program Žapcima je donio dvoboj protiv Juga. Prva četvrtina završila je neodlučeno 2:2, a onda je uslijedio pad Mladostaša. Završni udarac doživjeli su u posljednjoj četvrtini koju su izgubili sa 5:0. Poraz od 13:5 sve je šanse za prolaz u polufinale na minimum.
U posljednjoj utakmici dana protivnici su im bili vaterpolisti POŠK-a. Kako je Mornar slavio protiv Juga u utakmici prije, Žapci su izgubili sve izglede za plasman na jedno od prva dva mjesta u skupini. Bila je to još jedna loša predstava naših mladića i još jedan bolan poraz. Zaostatak je rastao od samog početka utakmice koja je završila 14:5.
Mladostaši će u borbu od 5.-8. mjesta gdje im je prva prepreka Solaris.