Posjeti HAVK Mladost web-shop

Dvije pobjede mlađih juniora u Dubrovniku

event 14.12.2019.

Mlađi juniori Mladosti sjajno su odradili prvi dan turnira Olimpijskih nada koji se ovaj vikend odigrava u Dubrovniku. Najprije su u jutarnjem dijelu bili bolji od Cavtata rezultatom 7:4 (1:1, 3:0, 1:1, 2:2), a zatim su u poslijepodnevnom kolu nadvisili Cattaro s 14:7 (3:3, 6:0, 3:2, 2:2). Na otvaranju turnira došlo je do malih promjena u […]

Mlađi juniori Mladosti sjajno su odradili prvi dan turnira Olimpijskih nada koji se ovaj vikend odigrava u Dubrovniku. Najprije su u jutarnjem dijelu bili bolji od Cavtata rezultatom 7:4 (1:1, 3:0, 1:1, 2:2), a zatim su u poslijepodnevnom kolu nadvisili Cattaro s 14:7 (3:3, 6:0, 3:2, 2:2).

Na otvaranju turnira došlo je do malih promjena u rasporedu pa su naši dečki najprije uskočili u bazen protiv Cavtata i odigrali sjajnu obranu, baš onakvu kakvu trener od njih traži na treninzima i utakmicama.

Osim kod 1:1, Cavtaćani nisu niti jednom uspjeli poravnati rezultat. Mladost je utakmicu prelomila i odlučila sjajnom drugom dionicom, kada su Žapci zabili 3, a nisu primili niti jedan pogodak. Nakon promjene strana prednost je rasla na 5:1, pa zatim na 7:2, da bi Mladostaši dopustili dva gola Cavtata u samoj završnici. Strijelci protiv Cavtata su bili: Tkalčec (2), Mozara (2), V. Antunović (1), Bušić (1) i Josipović (1).

Slijedila je utakmica protiv Cattara iz Kotora, koju su Žapci riješili također u drugoj četvrtini koja je završila sa 6:0. Nakon početnog vodstva Kotorana i neizvjesne prve četvrtine, slijedi briljantna druga četvrtina u kojoj se čak 5 Žabaca upisalo u strijelce. U nastavku susreta bilo samo pitanje s kolikom razlikom će Mladost slaviti. Pred kraj susreta je prednost narasla na visokih +9, a da sličnost s prvim dvobojem bude veća, Žapci su na samom kraju dopustili igračima iz Crne Gore da s dva gola ublaže poraz. Protiv Primorca se istaknuo Mozara sa 5 golova, a slijedili su ga Bušić, Tkalčec i Narančić sa po 2 zgoditka, dok su po jedan gol pridodali Josipović, Pantlik i Schonwald.

Bravo dečki za do sada učinjeno i nastavite tako i u subotu protiv Primorca u 11:50!

Poslijepodne počinje razigravanje za plasman, a u nedjelju prijepodne su na rasporedu završni susreti.

Mlađi juniori Mladosti na turniru Olimpijske nade, abecednim redom:

Antunović Diego, Antunović Viktor, Brkić Borna, Bucić Ivan, Bušić Jan, Ćosić Jakov, Josipović Filip, Jugovac Roko, Katičić Jagor, Luetić Marin, Luković Frano, Markić Petar, Mihaljević Zaratustra Jakša, Mozara Vito, Narančić Goran, Pantlik Vilim, Schonwald Krešimir i Tkalčec Luka. Trener Nikica Gulin i koordinator mlađih selekcija Hrvoje Hrestak.