Dvije uvjerljive pobjede U-15 reprezentacije

event 30.03.2019.

Mladi vaterpolisti Hrvatske prva su dva dana ostvarili dvije uvjerljive pobjede na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo.  Mladići, pod izborničkom palicom Denisa Šupe, prvog su dana natjecanja u francuskoj Nici bili bolji od domaćina s 19:7. Najefikasniji je, što se liste strijelaca, bio Toni Mozara sa 6 postignutih pogodaka, 3 pogotka postigao je Robert Stojanac, […]

Mladi vaterpolisti Hrvatske prva su dva dana ostvarili dvije uvjerljive pobjede na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo. 

Mladići, pod izborničkom palicom Denisa Šupe, prvog su dana natjecanja u francuskoj Nici bili bolji od domaćina s 19:7. Najefikasniji je, što se liste strijelaca, bio Toni Mozara sa 6 postignutih pogodaka, 3 pogotka postigao je Robert Stojanac, po 2 su dodali Toni Radan, Matej Vrčić, Vito Cicero i Luka Tkalčec, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Domagoj Čale i Patrik Kolak.

Drugog su dana natjecanja naši mladi vaterpolisti bili još efikasniji postigavši 20 pogodaka. Ponovno je Toni Mozara , ovaj put protiv Nizozemaca, bio raspoložen. Postigao je 8 pogodaka, 2 su dodali Luka Omrčen, Vito Cicero i Josip Tolja, dok su jednom uspješni bili Ivan Mauro Čubranić, Toni Radan, Robert Stojanac, Matej Vrčić, Domagoj Čale te Luka Tkalčec.

Nakon 2 odigrana kola Hrvatska dijeli prvo mjesto sa Španjolskom sa maksimalnih 6 bodova.

Slijedeća utakmica je na rasporedu u subotu, 30. ožujka s početkom u 18:00 sati. Protivnik je Bjelorusija.