Posjeti HAVK Mladost web-shop

Dvoboj stopostotnih

event 02.11.2017.

U petak 3.11. na bazenu u Gružu odigrat će dvoboj dosad dvije ekipe sa stopostotnim učinkom u Regionalnoj ligi – Jug će biti domaćin Mladosti. Nakon odigrana tri kola Regionalne lige samo Mladost i Jug imaju maksimalnih 9 bodova te utakmica ovih dviju ekipa s pravom ima naziv velikog derbija. Trener Bajić je dobro posložio […]

U petak 3.11. na bazenu u Gružu odigrat će dvoboj dosad dvije ekipe sa stopostotnim učinkom u Regionalnoj ligi – Jug će biti domaćin Mladosti.

Nakon odigrana tri kola Regionalne lige samo Mladost i Jug imaju maksimalnih 9 bodova te utakmica ovih dviju ekipa s pravom ima naziv velikog derbija. Trener Bajić je dobro posložio momčad koja je već ostvarila pobjedu na jednom teškom gostovanju u Beogradu kod Partizana. Ipak Jug je ipak stepenica više i Žapci će morati odigrati još bolje u Dubrovniku kako bi pokušali iznenaditi favorita i uzet bod(ove). Zanimljivost ovog dvoboja je da nakon dužeg vremena Mladost se pojačala igračem Juga jer posljednjih nekoliko sezona većinom igrači (pa i trener Kobešćak) su išli sa Save prema Gružu. Pavo Marković, nakon niza godina u Jugovoj kapici, odigart će prvu utakmicu u kojoj će u Gružu biti u ulozi gosta. Vjerujemo kako će baš iskusni Pavo pomoći suigračima da se pripreme za ovu utakmicu i da će ih povesti po iznenađenje.
Utakmica počinje u 20:30, a svi ljubitelji vaterpola koji nisu u Dubrovniku moći će utakmicu gledati u živo na Areni sport. Utakmicu će suditi hrvatski sudački par Štampalija i Tiozzo, a delegat će biti gospodin Bebić.