Posjeti HAVK Mladost web-shop

EP U-15: Pobjeda nad Slovačkom za izravno četvrtfinale

event 23.07.2019.

U bugarskom Burgasu, gradu smještenom na obali Crnog mora te između dva jezera – Burgaskog i Atanasovskog jezera, Hrvatska repezentacija U-15 izborila je i treću pobjedu. Naši dječaci bili su bolji od Slovačke 15:7 (3:3, 5:1, 3:1, 4:2). Igrači koje vodi izbornik Denis Šupe izborili su izravan plasman u četvrtfinale koje je na programu u […]

U bugarskom Burgasu, gradu smještenom na obali Crnog mora te između dva jezera – Burgaskog i Atanasovskog jezera, Hrvatska repezentacija U-15 izborila je i treću pobjedu. Naši dječaci bili su bolji od Slovačke 15:7 (3:3, 5:1, 3:1, 4:2). Igrači koje vodi izbornik Denis Šupe izborili su izravan plasman u četvrtfinale koje je na programu u četvrtak 25. srpnja u 13:30.

Utakmica između Hrvatske je, prema očekivanju, imala samo jedan smjer – prema pobjedi naših reprezentativaca. Dobro, možda se navedeno ne odnosi baš na prvu četvrtinu u kojoj  su Slovaci tri puta vodili,  a naši tri puta stizali vodstvo, ali sve ostalo vrijeme utakmice je bilo “u tonu” Hrvatske, posebice u tonu Roberta Stojanca koji je postigao 6 golova. U sastavu kojeg je izbornik Šupe naveo u prijavi utakmice, svoje su mjesto našla i dva Mladostaša Mihaljević i Tkalčec.

Sutra je za naše slobodan dan, a potom im 25.7. u 13:30 slijedi nastup u četvrtfinalu. Protivnika će naši saznati tijekom sutrašnjeg dana.