Posjeti HAVK Mladost web-shop

Final Four RVL u Dubrovniku

event 14.07.2020.

Prva momčad Mladosti preselila je ovaj tjedan na jug Hrvatske. Naime, Žapci su u ponedjeljak, 13. srpnja otputovali u Dubrovnik gdje će se danas i sutra odigrati završni turnir Regionalne lige. No, i nakon tog Final Foura, mladostaši se neće vraćati u Zagreb. Logično budući da ih već predstojeće subote, 18. ovog mjeseca čeka i […]

Prva momčad Mladosti preselila je ovaj tjedan na jug Hrvatske. Naime, Žapci su u ponedjeljak, 13. srpnja otputovali u Dubrovnik gdje će se danas i sutra odigrati završni turnir Regionalne lige. No, i nakon tog Final Foura, mladostaši se neće vraćati u Zagreb. Logično budući da ih već predstojeće subote, 18. ovog mjeseca čeka i susret s Jugom AO u prvoj finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske.

Prvo je dakako na rasporedu regionalno sučeljavanje kvarteta najboljih u Gružu. Mladost u Dubrovniku brani naslov pobjednika osvojen prije godinu dana na našem bazenu uz Savu. Prvi susret naša momčad igra večeras od 19.00 sati kada ih u polufinalu čeka prvak Crne Gore, momčad Jadrana iz Herceg Novog koju su ove sezone već dobili u dva navrata u ligaškom dijelu natjecanja. Uoči utakmice trener Zoran Bajić je rekao.

Jadran je vrlo ozbiljan i respektabilan suparnik. Već se dugo, mjesec i pol dana spremaju kroz treninge crnogorske reprezentacije za koju oni daju 9 igrača. Oni tu utakmicu shvaćaju vrlo ozbiljno, nastojat će predstavljati ne samo svoj klub i grad, već i cijelu Crnu Goru. Imaju izvanrednu kontru 6 na 5, nekoliko sjajnih pojedinaca, odlično su vođeni. Mi znamo što nas čeka, poznajemo ih. Ono što je dobro kod nas je da smo kompletni, a mislim da smo kroz dvije polufinalne utakmice našeg prvenstva ušli u natjecateljsku formu. U velikoj će mjeri o nama ovisiti tijek cijele utakmice.

Luka Bukić, zamjenik kapetana, a ujedno prije nekoliko dana i službeno proglašen za najboljeg igrača i strijelca ove sezone u Regionalnoj ligi, kratko će samo.

Nadam se da smo najbolja momčad i da imamo šanse osvojiti, a sad teško je nešto više prognozirati. Mi imamo odličnu momčad, kao i sjajne pojedince, te znamo što nam je za napraviti. Znam sigurno da će i Jadran iz Herceg Novog doći maksimalno spreman.

Utakmicu Mladost – Jadran (HN) možete pratiti u prijenosu Arena Sport 1 televizije.

U drugom se polufinalu sastaju Jug AO – Jadran iz Splita, od 20.30 sati i također na Arena Sport 1. Finale je na rasporedu u srijedu, 15. srpnja od 20.00 sati.