Finale Kupa RH protiv Juga AO

event 24.11.2019.

Nakon sinoćnje pobjede protiv Solarisa rezultatom 11:8, Mladost je čekala i dočekala protivnika u finalnoj utakmici. Biti će to Jug AO koji je uvjerljivo nadvisio domaćina finalnog turnira, splitskog Jadrana, i zabilježio pobjedu 17:8. Na red je došla ona zadnja, finalna utakmica, utakmica za koju se radi i trenira. Utakmica nakon koje pobjednici slave i raduju […]

Nakon sinoćnje pobjede protiv Solarisa rezultatom 11:8, Mladost je čekala i dočekala protivnika u finalnoj utakmici. Biti će to Jug AO koji je uvjerljivo nadvisio domaćina finalnog turnira, splitskog Jadrana, i zabilježio pobjedu 17:8.

Na red je došla ona zadnja, finalna utakmica, utakmica za koju se radi i trenira. Utakmica nakon koje pobjednici slave i raduju se, a poraženi neizbježno tuguju za propuštenom prilikom.

Bez ikakve dvojbe čeka nas izuzetno uzbudljiva vaterpolska utakmica protiv dobro znanog protivnika. Uvjereni smo da će Žapci, večeras u plavim kapicama, dati sve od sebe kako bi osvojili Kup Hrvatske i tako lani osvojenom trofeju Regionalne vaterpolo lige, pridodali još jedan pehar.

Mladost je posljednji put slavila u domaćem Kupu prije osam godina kada je u Zadru u finalu bila bolja od Juga rezultatom 15:7. Sretno Žapci!

Finalna utakmica Kupa Republike Hrvatske je na rasporedu večeras, 24.11. u 18:45, a osim publike na bazenu Poljud, moći će je pogledati i svi prijatelji vaterpola na HRT2.