Finalna serija u prijenosima na HRT-u

event 11.05.2018.

Poznat je raspored i satnica prve tri utakmice finalne serije Prvenstva Hrvatske između Juga i Mladosti. Sve utakmice biti će u izravnom prijenosu na HRT. Još je manje od tjedan dana do početka završne borbe za titulu prvaka Hrvatske i Povjerenstvo za natjecanje odredilo je termine utakmica. Finale se igra na tri pobjede te će […]

Poznat je raspored i satnica prve tri utakmice finalne serije Prvenstva Hrvatske između Juga i Mladosti. Sve utakmice biti će u izravnom prijenosu na HRT.

Još je manje od tjedan dana do početka završne borbe za titulu prvaka Hrvatske i Povjerenstvo za natjecanje odredilo je termine utakmica. Finale se igra na tri pobjede te će se nakon prvih utakmica znati da li će se morati igrati još koja utakmica kako bi se doznao prvak.

Prva utakmica igra se u dubrovačkom Gružu u srijedu 16.5. s početkom u 18 sati. Suci određeni za ovu utakmicu su Periš i Franulović dok je delegat Prvan.
Uzvrat je na bazenu uz Savu samo tri dana kasnije. Zagrebačka utakmica počinje u 18:45, a sudit će je Štampalija i Tiozzo, dok će delegat biti Risek.
Treća i možda odlučujuća utakmica je na rasporedu u subotu 22.5. u Dubrovniku u 18 sati. Na toj utakmici pravdu će dijeliti Prančić i Bura. Delegat će biti Milivoj Bebić.

Hrvatski vaterpolo savez dogovorio je prijenos sve tri navedene utakmice na Hrvatskoj televiziji što će omogućiti praćenje ovog vaterpolo spektakla velikim broju ljudi. Jug u finalnu seriju uzlazi kao favoriti, ali Mladostaši će pokušati pružiti što bolji otpor te produžiti seriju na više od tri utakmice.