Posjeti HAVK Mladost web-shop

Golijada kadeta na startu polufinalnog turnira

event 03.03.2022.

Kadeti HAVK Mladost, pod vodstvom trenera Roberta Sappea, furiozno su otvorili polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske, čije se dvije skupine igraju u Splitu. Čekanje na start posljednje poljudske utakmice prvog dana nije ostavilo traga na našim mladićima, dapače. Iznimno uvjerljivo svladali su splitskog POŠK-a s 31:2. Jedina dva pogotka Splićani su postigli u prvih 7 minuta […]

Kadeti HAVK Mladost, pod vodstvom trenera Roberta Sappea, furiozno su otvorili polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske, čije se dvije skupine igraju u Splitu.

Čekanje na start posljednje poljudske utakmice prvog dana nije ostavilo traga na našim mladićima, dapače. Iznimno uvjerljivo svladali su splitskog POŠK-a s 31:2. Jedina dva pogotka Splićani su postigli u prvih 7 minuta igre. Iznimno uvjerljive bile su dvije “središnje” četvrtine u kojima su Žapci postigli po 9 pogodaka.

Najefikasniji su u večerašnjoj pobjedi bili Deni Sappe i Luka Petković sa po 5 pogodaka, po 4 su dodali Andrija Čolović i Matej Šorić, triput je precizan bio Petar Erenda i Leo Radetić, dva su pogotka postigli Jakov Petrović Malešević i Vito Brčić, dok su jednom precizni bili Ivan Maglica, Petar Čorkalo i Lovro Petković.

Sljedeći susret na rasporedu je u petak, s početkom u 12:30 h. Protivnik je Pošk 1937.