Posjeti HAVK Mladost web-shop

Grad nagradio mlade Žapce

event 11.12.2016.

Sportski saveza Grada Zagreba dodijelio je nagrade mladim sportašima, osvajačima medalja na velikim međunarodnim natjecanjima u 2016. godini. Među nagrađenima su i petorica Mladostaša. Prošla sezona bila je jako uspješna za juniorsku reprezentaciju Hrvatske koja se u Podgorici okitila naslovom svjetskog prvaka. Veliku ulogu u ovom rezultatu imala su čak petorica igrača našeg kluba: Luka […]

Sportski saveza Grada Zagreba dodijelio je nagrade mladim sportašima, osvajačima medalja na velikim međunarodnim natjecanjima u 2016. godini. Među nagrađenima su i petorica Mladostaša.

Prošla sezona bila je jako uspješna za juniorsku reprezentaciju Hrvatske koja se u Podgorici okitila naslovom svjetskog prvaka. Veliku ulogu u ovom rezultatu imala su čak petorica igrača našeg kluba: Luka Bajić, Matias Biljaka, Branimir Herceg, Franko Lazić i Marko Valečić. Važnost ovog rezultata prepoznali su i u Gradu Zagrebu te su našim mladićima dodjeljene nagrade. Dodjeli nagrada nije mogao nazočiti Biljaka koji je bio sa seniorskom reprezentacijom u Francuskoj te će mu nagrada biti uručena naknadno.

20161206_124059