Gradonačelik, američki veleposlanik i savjetnik Predsjednika Crne Gore nazočili pobjedi u LEN Ligi prvaka

event 21.10.2019.

Dobre igre Žabaca u ovoj sezoni i prva utakmica na Savi u LEN Ligi prvaka 2019/20, privukle su na plivalište SC Mladost naše navijače kao i brojne poznate osobe. Gradonačelnik Milan Bandić strastveni je navijač kluba sa Save, a ovu je utakmicu pratio u društvu predsjednice kluba Ane Stojić Deban. Od ove sezone u Mladosti […]

Dobre igre Žabaca u ovoj sezoni i prva utakmica na Savi u LEN Ligi prvaka 2019/20, privukle su na plivalište SC Mladost naše navijače kao i brojne poznate osobe.
Gradonačelnik Milan Bandić strastveni je navijač kluba sa Save, a ovu je utakmicu pratio u društvu predsjednice kluba Ane Stojić Deban.
Od ove sezone u Mladosti igra Amerikanac Alex Bowen kojeg je na tribinama bodrio veleposlanik SAD-a Robert Kohorst u društvu supruge Shelley Allen. Oni su se nakon utakmice susreli s Alexom, ali i hrvatskim vaterpolistom Lovrom Milošem koji je fakultet završio u SAD iz kojih se u Mladost vratio prošle sezone. Na tribinama je bio i savjetnik Predsjednika Crne Gore Boris Bastijančić.
Kao i uvijek utakmicu su pozorno pratili i legendarni članovi kluba kluba predvođeni Ozrenom Bonačićem i Dubravkom Šimencom.

Iduća utakmica Mladosti igra se u utorak, 22. listopada u 20.30 sati sa Šapcem u Regionalnoj ligi. Ulaz na utakmicu je besplatan.
Dino Ninkovic
Boris Bastijancic