Posjeti HAVK Mladost web-shop

Gulin:”Važna nam je svaka pobjeda”

event 27.02.2018.

U ovo hladno vrijeme kadeti Mladosti će put Korčule gdje ih od četvrtka (1.3.) do nedjelje (4.3.) očekuje završnica Prvenstva Hrvatske. Mladići koje vodi trener Nikica Gulin smješteni su u skupinu zajedno sa Jugom, Zadrom i splitskim POŠK-om. Nakon određenih problema u pripremnom razdoblju, trener Gulin, okupio je ekipu te s puno motiva gleda prema […]

U ovo hladno vrijeme kadeti Mladosti će put Korčule gdje ih od četvrtka (1.3.) do nedjelje (4.3.) očekuje završnica Prvenstva Hrvatske.

Mladići koje vodi trener Nikica Gulin smješteni su u skupinu zajedno sa Jugom, Zadrom i splitskim POŠK-om.
Nakon određenih problema u pripremnom razdoblju, trener Gulin, okupio je ekipu te s puno motiva gleda prema nastupu na turniru:
U pripremnom periodu imali smo dosta poteškoća što s povredama, što s bolestima. Ipak u zadnjih tjedan dana smo se konačno svi okupili i idemo na Prvenstvo pružiti što više možemo. Važno je svaku utakmicu ući ozbiljno, maksimalno borbeno. Nama će biti važna svaka pobjeda. Biti ćemo jedna od mlađih ekipa na turniru jer na put s nama idu i nekoliko mlađih kadeta. Cilj nam je ostvariti plasman bolji od prošle godine kada je ova generacija zauzela 7.mjesto“.

Što možemo očekivati u utakmicama u našoj skupini?
U našoj grupi favoriti su Zadar i Jug, a mi ćemo sa POŠK-om boriti za treće mjesto koje nas vodi u četvrtfinale.”

Tko su favoriti cijelog prvenstva i koji je konačni cilj ove naše ekipe?
Iz naše grupe, kao što sam rekao, Jug i Zadar te iz druge grupe Jadran Split i Primorje, su ekipe koje su na prvi pogled bolje od ostalih i one su u najužem krugu favorita za osvajanje titule. Mi ćemo se upustiti u borbu sa drugim ekipama i nadat se osvajanju 5. mjesta.”

Ekipa na čelu s trenerima Gulinom i Šafarićem na put ka jugu krenuti će u srijedu. Nadamo se da neće imati problema na cestama zbog vremenskih uvjeta te im želimo uspješan turnir na kojem će svakako skupiti puno iskustva za svoj daljnji razvoj.