Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hat-trick Mladosti

event 02.11.2022.

Treće kolo Prvenstva Hrvatske, treća pobjeda i jasno tri boda. Hat-trick! To su ostvarili naši mladostaši u srijedu navečer protiv gostiju iz Splita, momčadi POŠK-a. Bez i najmanje primisli omalovažavanja suparnika, ali ipak je to bio za nas samo malo intenzivniji trening. Tomu uostalom najbolje svjedoči konačan rezultat. U momčadi za ovu utakmicu nije bilo […]

Treće kolo Prvenstva Hrvatske, treća pobjeda i jasno tri boda. Hat-trick! To su ostvarili naši mladostaši u srijedu navečer protiv gostiju iz Splita, momčadi POŠK-a.

Bez i najmanje primisli omalovažavanja suparnika, ali ipak je to bio za nas samo malo intenzivniji trening. Tomu uostalom najbolje svjedoči konačan rezultat.

U momčadi za ovu utakmicu nije bilo inače prvog vratara Jerka Jurline, a zadnju je četvrtinu branio mladi Jakov Ćosić koji će za dva mjeseca napuniti 18 proljeća.

No, ovo je ujedno prilika da sve navijače našeg kluba, prijatelje i poklonike Mladosti pozovemo zato u petak na naš bazen. Tada naime u okviru 4. kola Prvenstva Hrvatske uz Savu dolaze jugaši predvođeni nekim od nekadašnjih mladostaša, trenerom Kobešćakom, te Lazićem odnosno Biljakom.

Pobjeda nad POŠK-om 17:3 ujedno je i najuvjerljivija pobjeda Mladosti u ovosezonskom izdanju državnog prvenstva.