Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hat-trick Mladosti!

event 30.09.2022.

  Tri odigrane utakmice – tri pobjede. To bi mogli nazvati, hat-trickom! Ovo su ostvarili naši mladostaši u petak u Herceg Novom u kojem su u vremenskom razmaku od samo 7 sati odigrali dvije utakmice, 2. i 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. Obje su dakako pobijedili. Nakon Žaibasa iz Litve, poslijepodne su svladani i […]

 

Tri odigrane utakmice – tri pobjede. To bi mogli nazvati, hat-trickom! Ovo su ostvarili naši mladostaši u petak u Herceg Novom u kojem su u vremenskom razmaku od samo 7 sati odigrali dvije utakmice, 2. i 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. Obje su dakako pobijedili.
Nakon Žaibasa iz Litve, poslijepodne su svladani i Novaky iz istoimenog grada u Slovačkoj. Suparnik nije imao ni minimalne izglede, odnosno najbolji su rezultat imali u prvih minutu-dvije – 0:0. Već u trećoj minuti je slijedio prvi gol (Valiko Dadvani), a onda se samo otvorilo. Nakon prvih 8 minuta 3:0, u poluvremenu 7:1. Odličan je sigurno podatak, neovisno sposobnosti suparnika, što je u prvih 16 minuta primljen samo jedan pogodak.

Ovakvim ishodom, Mladost je i teorijski osigurali jedno od mjesta koje vodi u drugi krug kvalifikacija (čak prva tri iz Herceg Novog idu dalje).

Protiv Slovaka golove su zabijali – Adeišvili, Rakovac i Mijić po 3, Dadvani, Gluhaić i Fabris po 2 pogotka, te Mihaljević 1 gol.

U subotu, 1. listopada, u 4. kolu turnira u Herceg Novom Mladost igra svoju posljednju utakmicu na turniru (u 5. su kolu slobodni). Suparnik će u subotu od 19.00 sati biti domaćin turnira, Jadran iz Herceg Novog.