Herceg na posudbu, Kunac na beka

event 26.07.2019.

Stručni stožer i Uprava Mladosti slažu zadnje kockice u mozaiku seniorske momčadi za nadolazeću sezonu, u kojoj Žapce očekuju Regionalna liga, Liga prvaka, Kup i Prvenstvo Hrvatske. Na jednogodišnju posudbu u šibenski Solaris odlazi centar Branimir Herceg, a bekovsku liniju osnažit će iskusni Aljoša Kunac koji stiže iz splitskog Jadrana. Dolaskom reprezentativnog centra Josipa Vrlića […]

Stručni stožer i Uprava Mladosti slažu zadnje kockice u mozaiku seniorske momčadi za nadolazeću sezonu, u kojoj Žapce očekuju Regionalna liga, Liga prvaka, Kup i Prvenstvo Hrvatske. Na jednogodišnju posudbu u šibenski Solaris odlazi centar Branimir Herceg, a bekovsku liniju osnažit će iskusni Aljoša Kunac koji stiže iz splitskog Jadrana.

Dolaskom reprezentativnog centra Josipa Vrlića u redove Mladosti, te nešto smanjenom broju klupskih utakmica u nadolazećoj sezoni (broj “ligaških” utakmica se u A1 Regionalnoj ligi smanjuje sa 18 na 13 utakmica), nakon dogovora Mladosti i mladog centra Hercega, Brane odlazi na jednogodišnju posudbu u šibenski Solaris.

Šibenski klub će u idućoj sezoni nastupati uz domaća natjecanja, i u A2 Regionalnoj ligi, te u LEN Euro kupu. Prilika je to da 19-to godišnji talentirani centar “uhvati” značajniju minutažu u “egal” utakmicama te svoj talent izbrusi do kraja i stekne dodatno iskustvo. Prije nego privremeno zamijeni kapicu Žabaca onom Solarisovom, Herceg će zaigrati za juniore Mladosti na predstojećem Kupu Hrvatske. Sretno Brane i puno dobrih utakmica!

Tijekom ljetne stanke, u redove Mladosti je došao iskusni bek Aljoša Kunac, koji kroz nekoliko dana slavi 39. rođendan. Aljoša, koji je osvajač reprezentativnog zlata sa SP iz Melburna 2007., lani je igrao za splitski Jadran za koji je postigao 12 golova u Ligi Prvaka, 16 u Regionalnoj ligi, 2 u Kupu Hrvatske te 4 u Prvenstvu Hrvatske. U svojoj bogatoj igračkoj karijeri, Kunac je nastupao za klubove iz Italije, Crne Gore i Mađarske. Dobrodošao Aljoša u redove Mladosti!