Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrestak: Mi i Mornar smo favoriti

event 22.10.2015.

U trofejnom salonu bazena na Savi održana je press konferencija uoči kvalifikacijskog turnira Hrvatskog vaterpolo kupa i puta Mladostaša za Šibenik. Vaterpolisti Mladosti na put za Šibenik kreću autobusom u petak ujutro, a trener Hrvoje Hrestak pred put ima problema sa odustvom dva jako bitna igrača. “Luka Bukić imao je manjih problema i nadamo se […]

U trofejnom salonu bazena na Savi održana je press konferencija uoči kvalifikacijskog turnira Hrvatskog vaterpolo kupa i puta Mladostaša za Šibenik.

Vaterpolisti Mladosti na put za Šibenik kreću autobusom u petak ujutro, a trener Hrvoje Hrestak pred put ima problema sa odustvom dva jako bitna igrača. “Luka Bukić imao je manjih problema i nadamo se da će danas dobiti zeleno svijetlo od doktora za nastup na turniru. Vratar Marcelić se jutros probudio virozan i tek ćemo danas znati više o njegovom statusu, ali nažalost nisam optimističan da će biti spreman za turnir“.

O jačini samog šibenskog turnira i protivnicima Hrestak kaže:
Ne podcjenjujemo nikoga, ali mi i Mornar smo favoriti za prolazak na final 4. Splitski klubovi su u maloj prednosti jer su zbog nastupa u eurokupu imali puno više jakih utakmica. Morat ćemo vidjeti koliko su ozljede ostavile traga na moju momčad i svakako je bitno ostvariti dobar rezultat u prvoj utakmici protiv Mornara“.

Naša momčad turnir otvara protiv Mornara u petak u 19:45. U subotu igramo protiv drugog splitskog kluba, Jadrana, također u 19:45 dok turnir završavamo utakmicom protiv Solarisa u nedjelju u 12:45