Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrestak: Nitko tko voli Mladost ne može biti zadovoljan

event 26.10.2015.

Mladostaši su se vratili sa neuspješnog trodnevnog boravka u Šibeniku na četvrtfinalu Kupa Hrvatske. Nakon što su se malo slegli dojmovi, svoja razmišljanja podijelio je s nama trener Hrvoje Hrestak. Omdah na početku razgovora prvi trener momčadi izrazio je nezadovoljstvo s postignutim na četvrtfinalnom turniru za Kup Hrvatske. “Nakon odigranog četvrtfinalnog turnira, mogu samo reći […]

Mladostaši su se vratili sa neuspješnog trodnevnog boravka u Šibeniku na četvrtfinalu Kupa Hrvatske. Nakon što su se malo slegli dojmovi, svoja razmišljanja podijelio je s nama trener Hrvoje Hrestak.

Omdah na početku razgovora prvi trener momčadi izrazio je nezadovoljstvo s postignutim na četvrtfinalnom turniru za Kup Hrvatske.
Nakon odigranog četvrtfinalnog turnira, mogu samo reći da nisam zadovoljan. Vjerujem da nitko tko voli Mladost, ne može biti zadovoljan s postignutim u Šibeniku. Kada se sve zbroji, možemo žaliti za propuštenom prilikom protiv Mornara. Dobro smo ušli u tu utakmicu, imali smo pravi ritam i malo nam je nedostajalo da u potpunosti preuzmemo kontrolu utakmice. Međutim, promašili smo 3 zicera te krivo dodali u još jednoj izglednoj prilici i nažalost nismo uspjeli upisati pobjedu.
Nekako nas je sve najviše iznenadio poraz od Jadrana, kojim smo si zatvorili vrata final 4. O toj ključnoj utakmici trener Hrestak nam je rekao:
Drugo kolo nam je donijelo Jadrana koji je jedna lijepo posložena, iskusna i dobro vođena momčad. Imali smo loš početak utakmice i ušlo nam je nekoliko udaraca koji inače ne ulaze u naš gol. Bilo je vrlo teško stizati rezultat protiv momčadi koja u svojim redovima ima vrlo iskusne igrače. Kada smo se posložili i igrom dominirali, te se rezultatski vratili u utakmicu, dogodio nam se propust u obrani koji je protivnika vratio u igru i vratio im krila.

Nema vremena za plakanje jer već za vikend slijede nam dva teška gostovanja u Regionalnoj ligi. Trener Hrestak je siguran u bolje sutra.
Izvukli smo pouke iz ovog neuspjeha te dalje krećemo pametniji. Imamo težak raspored pred nama, ali to nas neće obeshrabriti.