Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrestak:”Imamo se pravo nadati pobjedi”

event 21.11.2015.

Mladostaše još samo jedna utakmica djeli od zimske stanke. Pobjeda protiv Radničkog u gostima zaokružila bi vrlo dobru polusezonu. Uoči susreta u Kragujevcu svoja razmišljanja iznio nam je trener Hrestak. Prije nego smo se okrenuli utakmici protiv Radničkog, Hrestak nam je komentirao utakmicu u petak protiv Vojvodine gdje je Mladost pobijedila : “Utakmica protiv Vojvodine […]

Mladostaše još samo jedna utakmica djeli od zimske stanke. Pobjeda protiv Radničkog u gostima zaokružila bi vrlo dobru polusezonu. Uoči susreta u Kragujevcu svoja razmišljanja iznio nam je trener Hrestak.

Prije nego smo se okrenuli utakmici protiv Radničkog, Hrestak nam je komentirao utakmicu u petak protiv Vojvodine gdje je Mladost pobijedila :
Utakmica protiv Vojvodine bila je puna grešaka kako tehničkih tako i taktičkih. Mislim da smo smo dosta bolja momčad od Vojvodine, ali sa ovoliko grešaka ta razlika nije toliko vidljiva na rezultatu. Važno je da smo upisali nova 3 boda“.

Vojvodina je arhivirana, sve misli su sada usmjerene prema Radničkom: međutim već u slijedećoj utakmici očekujem da eliminiramo veliki broj grešaka koje smo napravili protiv Vojvodine….
Utakmica protiv Radničkog biti će teška, između ostalog što prednost domaćeg terena ovdje dobiva puno značenje. Očekujem da eliminiramo veliki broj pogrešaka koje smo napravili protiv Vojvodine. Radnički je utakmicu u petak (Primorje) iskoristio kao trening i priprema za utakmicu protiv Mladosti. Oni se sigurno nisu umorili kao naši igrači“.

Može li nedostatak snage zbog teže utakmice samo dva dana ranije biti presudno?
Vjerujem u našu odličnu tjelesnu pripremljenost koja nam omogućava da odigramo cijeli niz jakih utakmica“.

U redovima Radničkog od ove sezone je mladostaško dijete Marko Martinić koji im je ponajbolji igrač. Koga se u njihovim redovima treba najviše pribojavati?
Za razliku od Vojvodine, Radnički u svojim redovima ima nekoliko iskusnih igrača. Prvenstveno imaju izvrsnog vratara Šefika, ali i našeg Marka Martinića koji predvodi ovu momčad i igra odlično. Uz njih tu su još nekoliko vrlo dobrih šutera ali i solidan centarski par (Tomašević, Toholj)“.

Što očekujete od utakmice?
Ukoliko popravimo igru imamo se pravo nadati pobjedi.”

Utakmica se igra u Kragujevcu u nedjelju u 19:15, a izravan prijenos se može gledati na TV kanalu Arena sport 1.