Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrestak:”Navijači podržite nas!!!”

event 20.02.2016.

Očekivani poraz od Juga je iza Mladostaša i pred njima je dvoboj u kojem se žele približiti final 4. U nedjelju od 18 sati na Savi gostuje Jadran iz Herceg Novog. Misli trenera Hrestaka i njegovih igrača već su dugo okrenute ovom susretu, vjerojatno i prije kraja utakmice protiv Dubrovčana. Pobjedom u nedjelju Žapci bi […]

Očekivani poraz od Juga je iza Mladostaša i pred njima je dvoboj u kojem se žele približiti final 4. U nedjelju od 18 sati na Savi gostuje Jadran iz Herceg Novog.

Misli trenera Hrestaka i njegovih igrača već su dugo okrenute ovom susretu, vjerojatno i prije kraja utakmice protiv Dubrovčana. Pobjedom u nedjelju Žapci bi napravili veliki korak ka plasmanu na final 4. Jadran je gotovo siguran putnik na turnir najbolje četvorice, ali sa 3 boda bi se Mladosaši približili samo na bod Partizanu koji još mora igrati protiv nedodirljivog Juga te u gostima kod Jadrana.

O nedjeljnoj utakmici trener Hrestak kaže:
Ovo je utakmica koja je nama daleko interesantnija od one protiv Juga. Protiv Jadrana imamo velike šanse za osvojiti bodove s kojima bi otškrinuli vrata final 4. Jadran je jaka momčad sa jakim kontranapadom i ako želimo do pobjede morat ćemo popravit igru u napadu s kojom smo Jugu dopustili razvijanje kontri.”

Trener Hrestak zna kako njegovim igračima neće biti lagano te zbog toga je posebno pozvao u pomoć navijače:
Pozivam navijače da nas dođu podržat jer neće biti nimalo lagana utakmica.

Utakmica se igra na bazenu Mladosti uz Savu s početkom u 18 sati.