Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska druga na Europa Kupu

event 07.04.2019.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije uspjela preskočiti i posljednju stepenicu za obranu zlata iz Rijeke prošle godine. U finalu Europa Kupa poraženi su od reprezentacije Mađarske 10:8. U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici Hrvatska se dobro držala do sredine druge četvrtine. Početkom 3. Mađari prvi puta odlaze na +3 što izabranici Ivice Tucka do kraja više nisu […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije uspjela preskočiti i posljednju stepenicu za obranu zlata iz Rijeke prošle godine. U finalu Europa Kupa poraženi su od reprezentacije Mađarske 10:8.

U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici Hrvatska se dobro držala do sredine druge četvrtine. Početkom 3. Mađari prvi puta odlaze na +3 što izabranici Ivice Tucka do kraja više nisu mogli stići. Dodatan nemir i nesigurnost u hrvatske redove dovelo je i isključenje s pravom zamjene Xavija Garcie 3 minute prije kraja 4. četvrtine zbog navodnog udaranja mađarskog igrača.

Svoj veliki doprinos Reprezentaciji na cijelom turniru dala su i 3 igrača Mladosti, Lovre Miloš, Ivan Buljubašić te Ivan Marcelić.