Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska druga u Dubrovniku

event 06.01.2016.

Završen je pripremni turnir Dubrovnik 2016. na kojem je Hrvatska zauzela drugo mjesto. Posljednjeg dana igrana su dva kola u kojima su naši reprezentativci upisali pobjedu i poraz. U jutarnjem programu Hrvatska je igrala protiv Njemačke i doživjela iznenađujući poraz rezultatom 10:9. Utakmica je bila odlučena na početku posljednje četvrtine kad su Nijemci postigli dva […]

Završen je pripremni turnir Dubrovnik 2016. na kojem je Hrvatska zauzela drugo mjesto. Posljednjeg dana igrana su dva kola u kojima su naši reprezentativci upisali pobjedu i poraz.

U jutarnjem programu Hrvatska je igrala protiv Njemačke i doživjela iznenađujući poraz rezultatom 10:9. Utakmica je bila odlučena na početku posljednje četvrtine kad su Nijemci postigli dva gola u nizu i odvojili se na nedostižnih 10:7. Strijelci za Hrvatsku bili su Joković, Vukičević i Sukno po 2 te Burić, Petković i Lončar po 1 gol. U sastavu je ponovo bio Luka Bukić, dok vratar Marcelić nije bio niti na klupi.

Poslijepodne je Hrvatska bila u puno boljem izdanju te je slavila protiv Crne Gore rezultatom 7:5. Za prvo mjesto na turniru našima je trebala pobjeda od minimalno tri razlike. Igrači izbornika Tucka povelki su 3:0 te su još u nekoliko navrata imali prednost od 3 razlike, ali 5 minuta prije kraja Crnogorci postižu dva pogotka u nizu. Konačni rezultat postiže Sandro Sukno koji je ujedno proglašen najboljim igračem turnira. U listu strijelaca sa jednim golom upisao se Mladostaš Bukić, dok su 2 gola postigli Lončar, Joković i Sukno.

Na kraju turnira Crna Gora, Hrvatska i Njemačka imaju po 6 podova, ali trofej ide u Crnu Goru zbog bolje gol razlike.