Hrvatska izborila završnicu Svjetske lige

event 14.02.2018.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija slavila je u Rusiji u skupini B Svjetske lige, a svoj doprinos pobjedi su dala i dvojica Mladostaša. Pobjedom 17:9 hrvatski reprezentativci osigurali su nastup na završnom turniru Svjetske lige. Neizvjesno je bilo samo u prvoj četvrtini koja je završila 4:4, da bi već u nastavku naši igrači ubacili u brzinu više […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija slavila je u Rusiji u skupini B Svjetske lige, a svoj doprinos pobjedi su dala i dvojica Mladostaša.

Pobjedom 17:9 hrvatski reprezentativci osigurali su nastup na završnom turniru Svjetske lige. Neizvjesno je bilo samo u prvoj četvrtini koja je završila 4:4, da bi već u nastavku naši igrači ubacili u brzinu više i stvorili nedostižnu prednost. U sastavu Hrvatske nastupili su i Mladostaši Zović i Marcelić. Zović je postigao 1 pogodak, dok je kapetan Žabaca branio vrlo dobro u posljednjoj četvrtini i skupio 5 obrana.
Golove za Hrvatsku još su postigli Šetka (5), Garcia i Fatović po 4, Macan 2 te Marinić Kragić 1 gol. Pred našim reprezentativcima još je jedna utakmica u skupini koju će protiv Njemačke igrati u Slavonskom brodu 10.4.