Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska lagano protiv Rusije

event 17.11.2015.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je u 2. kolu Svjetske lige Rusiju rezultatom 17:9. Utakmica je igrana u Zadru, a u sastavu Hrvatske nastup je upisao i Mladostaš Luka Bukić. Početak utakmice bio je izjednačen sve do sredine druge črtvrtine (rezultat je bio 4:3), ali onda su igrači pod vodstvom izbornika Tucka ubacili u brzinu više […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je u 2. kolu Svjetske lige Rusiju rezultatom 17:9. Utakmica je igrana u Zadru, a u sastavu Hrvatske nastup je upisao i Mladostaš Luka Bukić.

Početak utakmice bio je izjednačen sve do sredine druge črtvrtine (rezultat je bio 4:3), ali onda su igrači pod vodstvom izbornika Tucka ubacili u brzinu više i odvojili se na 10:4 do polovice treče četvrtine.
Do kraja je izbornik Tucak imao priliku isprobati sve igrače od kojih su se većina upisali u listu strijelaca. Najviše golova(3) postigli su Bušlje, Musim i Šetka.

Mladostaš Luka Bukić nije se upisao u strijelce ali je pokazao da je jedan od najbržih plivača osvojivši dva puta loptu u plivanju na početku četvrtine.

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra u Dubrovniku protiv Italije 1. prosinca.