Hrvatska lagano svladala Nizozemsku

event 12.01.2017.

Na do vrha popunjenim tribinama u Eindhovenu, Hrvatska reprezentacija lagano je pobijedila  Nizozemsku s 18:7 (4:1, 5:0, 5:2, 4:4). U neravnopravnoj utakmici Barakude su već na poluvremenu vodile s nedostižnih 9:1. Nakon toga je tempo naših malo splasnuo pa su na svoje došle pune, u narančasto obojane tribine, koje su mogle zapljeskati nakon 6 domaćih […]

Na do vrha popunjenim tribinama u Eindhovenu, Hrvatska reprezentacija lagano je pobijedila  Nizozemsku s 18:7 (4:1, 5:0, 5:2, 4:4).

U neravnopravnoj utakmici Barakude su već na poluvremenu vodile s nedostižnih 9:1. Nakon toga je tempo naših malo splasnuo pa su na svoje došle pune, u narančasto obojane tribine, koje su mogle zapljeskati nakon 6 domaćih pogodaka.

U našoj reprezentaciji najviše zgoditaka je postigao Anđelo Šetka – 6, a slijedio ga je mladostaš Luka Bukić koji je pridodao 3 gola. Marcelić je u solidno odrađenoj zadnjoj četvrtini uz 4 primljena gola zabilježio i 4 obrane.

Ovom pobjedom naši reprezentativci su zadržali vodstvo u B skupini Svjetske lige s 9 bodova, ispred Grčke sa 6 bodova s kojom se sastajemo u veljači na njihovom plivalištu.