Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska lakoćom do četvrtfinala

event 16.01.2016.

Vaterpolisti Hrvatske pobijedili su Nizuzemsku u osmini finala Europskog prvenstva u Beogradu. U četvrtfinalu čekamo bolje iz susreta Mađarska-Gruzija. Razlika u kvaliteti teti između Hrvatske i Nizozemske je toliko velika da su naši reprezentativci bez posebno dobre igre ostvarili laganu pobjedu prije svega zahvaljujući Sukni i Jokoviću koji su postigli po 5 pogodaka. Nizozemci su […]

Vaterpolisti Hrvatske pobijedili su Nizuzemsku u osmini finala Europskog prvenstva u Beogradu. U četvrtfinalu čekamo bolje iz susreta Mađarska-Gruzija.

Razlika u kvaliteti teti između Hrvatske i Nizozemske je toliko velika da su naši reprezentativci bez posebno dobre igre ostvarili laganu pobjedu prije svega zahvaljujući Sukni i Jokoviću koji su postigli po 5 pogodaka. Nizozemci su poveli 1:0, ali sa 5 golova u nizu vrlo brzo su igrači izbornika Tucka postavili stvari na svoje mjesto. Naši su prvi puta sa 7 razlike poveli kod 11:4 i do kraja utakmice su održavali tu prednost.
Mladostaš Bukić zabio je 2 gola, te je 2 puta bio uspješan u plivanju za loptu na početku četvrtine.

U sljedećoj utakmici naši će ipak morati pokazati više za pobjedu i prolaz u polufinale. U nedjelju svoju utakmicu igraju Mađrska i Gruzija i pobjednik tog dvoboja će se suprostaviti Hrvatima, Četvrtfinale je na rasporedu u utorak 19.1. u 20:15.