Hrvatska pobjeda uz jutarnju kavu

event 14.01.2016.

Vijest za one koji se malo kasnije bude – Hrvatska vaterpolska reprezentacija je već odigrala svoju 3. utakmicu na ovogodišnjem Euru i očekivano lagano pobijedila Maltu s rezultatom 22-2. Tempo u kojem je odigrana ova utakmica vjerojatno je dvostruko slabiji od regeneracijskih treninga našeg i reprezentativnog kondicijskog trenera Pere Kuterovca. Igrači su imali priliku isprobavati […]

Vijest za one koji se malo kasnije bude – Hrvatska vaterpolska reprezentacija je već odigrala svoju 3. utakmicu na ovogodišnjem Euru i očekivano lagano pobijedila Maltu s rezultatom 22-2.

Tempo u kojem je odigrana ova utakmica vjerojatno je dvostruko slabiji od regeneracijskih treninga našeg i reprezentativnog kondicijskog trenera Pere Kuterovca. Igrači su imali priliku isprobavati udarce s više od 7 metara, što su uspješno i činili uz realizaciju šuta od gotovo 70%.
Stručni stožer je mirno promatrao tijek zbivanja u bazenu i ustajao sa stolica jedino u pauzama između četvrtina. Da im je netko za vrijeme utakmice ponudio „kavu za van“, komotno su mogli prihvatiti.
Za izdvojiti je gol Petkovića s centra igrališta na kraju 2. četvrtine, 4 gola i 4 asistencije Sukna, stopostotnu realizaciju BBB igrača (Burić, Bušlje i Bukić), te 6 asistencija Mara Jokovića.
Pavić se odmarao i liječio lakat, a uspješno ga je zamijenio Bijač skupivši 7 obrana.
Naši turnir nastavljaju u subotu 16.1. u 20:15 utakmicom osmine finala. Ne desi li se veliko iznenađenje u grupi A, protivnik u toj utakmici trebala bi nam biti Nizozemska.