Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska pobjedom otvorila Svjetsku ligu

event 21.10.2015.

Reprezentacija Hrvatske upisala je pobjedu u prvom nastupu u ovogodišnjem izdanju Svjetske lige. U Šibeniku smo bili bolji od Turske rezultatom 19:6. Od samog početka utakmice igrači pod vodstvom izbornika Tucaka pokazali su se jača momčad i vrlo brzo riješili pitanje pobjednika. Tako se ova utakmica pokazala kao samo malo jači trening za najbolje hrvatske […]

Reprezentacija Hrvatske upisala je pobjedu u prvom nastupu u ovogodišnjem izdanju Svjetske lige. U Šibeniku smo bili bolji od Turske rezultatom 19:6.

Od samog početka utakmice igrači pod vodstvom izbornika Tucaka pokazali su se jača momčad i vrlo brzo riješili pitanje pobjednika. Tako se ova utakmica pokazala kao samo malo jači trening za najbolje hrvatske vaterpoliste te je izbornik pružio priliku svim igračima te se se skoro svi i upisali u strijelce (samo vratari i Macan su ostali bez postignutog gola).
Od vaterpolista Mladosti Bašić i Paškvalin postigli su po 2 pogotka, a Ivan Domagoj Zović 1. Drugo poluvrijeme na golu je bio i Marcelić koji je skupio 4 obrane uz vrlo dobrih 57% obrana.