Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska pobjedom protiv Francuza nastavila put za Tokio

event 16.02.2021.

U trećem kolu kvalifikacija za Olimpijske igre, Hrvatska je nadvisila Francusku s 13:10 (3:2, 2:3, 5:2 i 3:3) i sa stopostotnim učinkom očekuje Rusiju. Za razliku od prethodnih dviju utakmica, sraz s Francuzima ponudio je više neizvjesnosti, posebice u prvom poluvremenu. Nakon promjene strana Barakude su zaigrale čvršće, te strpljivom igrom u napadu gradile i […]

U trećem kolu kvalifikacija za Olimpijske igre, Hrvatska je nadvisila Francusku s 13:10 (3:2, 2:3, 5:2 i 3:3) i sa stopostotnim učinkom očekuje Rusiju.
Za razliku od prethodnih dviju utakmica, sraz s Francuzima ponudio je više neizvjesnosti, posebice u prvom poluvremenu. Nakon promjene strana Barakude su zaigrale čvršće, te strpljivom igrom u napadu gradile i izgradile pobjedu.
Najefikasniji su bili Bukić i Fatović sa po 3 zgoditka, a slijedili su ih Bušlje i Joković sa 2. Po jedan gol pridodali su Miloš, Vrlić i Garcia.
U suparničkoj, bijeloj kapici, igrao je bivši Žabac, David Babić koji se dva puta upisao u listu strijelaca.
Sutra u 14:30 na rasporedu je utakmica s Rusijom koja će, izgledno je, odlučivati o prvom mjestu u skupini B koje donosi lakšeg suparnika u četvrtfinalu.