Hrvatska potpuno potonula

event 21.01.2016.

U rezultatski beznačajnoj utakmici Italija je lakoćom svladala našu izabranu vrstu rezultatom 8:6. Iako rezultat sugerira neizvjesnu utakmicu, Hrvatska, oslabljena neigranjem Mara Jokovića (14 asistencija i 10 golava u prethodnim utakmicama), sve je nade izgubila još u prvoj četvrtini koju je Italija dobila sa visokih 6:1. Nakon toga gledali smo jednu dosadnu utakmicu u kojoj […]

U rezultatski beznačajnoj utakmici Italija je lakoćom svladala našu izabranu vrstu rezultatom 8:6.

Iako rezultat sugerira neizvjesnu utakmicu, Hrvatska, oslabljena neigranjem Mara Jokovića (14 asistencija i 10 golava u prethodnim utakmicama), sve je nade izgubila još u prvoj četvrtini koju je Italija dobila sa visokih 6:1.
Nakon toga gledali smo jednu dosadnu utakmicu u kojoj su, ma koliko to čudno zvuči kada je u pitanju vaterpolo, i jedni i drugi jedva čekali kraj utakmice. Talijani su igrali duge napade bez puno rizika, svjesni da im naši nisu u stanju ozbiljnije priprijetiti. Takva igra rezultirala je brojnim greškama s obje strane, a posebno su tužne bile krivo dodane lopte u polukontrama i kontrama.
Među strijelce se upisao i Mladostaš Bukić postigavši jedan pogodak s krilne pozicije u trenutku dok je Hrvatska imala igrača više.

Nakon još jednog bolnog poraza, izabranici izbornika Tucka završavaju Euro u Beogradu utakmicom za 7. mjesto protiv Rusije u subotu, 23.1. točno u podne.