Hrvatska se vratila na pobjedničke staze

event 18.02.2021.

U utakmici bez osobitog natjecateljskog značaja igrači Ivice Tucka svladali su Njemačku rezultatom 22-8 (5:3, 6:2, 5:1, 6:2) te osvojili drugo mjesto u skupini B kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre koji se igra u Rotterdamu. I prije početka dvoboja sve je bilo jasno. Hrvatska nije mogla izgubiti drugo mjesto niti se probiti ispred Rusa od […]

U utakmici bez osobitog natjecateljskog značaja igrači Ivice Tucka svladali su Njemačku rezultatom 22-8 (5:3, 6:2, 5:1, 6:2) te osvojili drugo mjesto u skupini B kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre koji se igra u Rotterdamu.

I prije početka dvoboja sve je bilo jasno. Hrvatska nije mogla izgubiti drugo mjesto niti se probiti ispred Rusa od kojih smo jučer poraženi. Nijemcima je ovaj susret bio posljednji na turniru budući su poraženi u svim susretima.
Sami tijek utakmice nalikovao je nastupima naše reprezentacije iz prva dva kola. Angažirano i obrani, te rasplivano i kombinatorno u napadu. Barakude su vodile čitavu utakmicu, da bi na karaju slavili sa visokih 14 razlike.
Najučinkovitiji igrač je bio Andro Bušlje s 5 golova, a slijedili su ga Vukičević s 4, te Bukić i Fatović sa po 3 zgoditka. Ostala dva Žapca u izabranoj vrsti, Miloš i Vrlić upisala su se po jednom u listu strijelaca.
Sutra kreće eliminacijski dio turnira. Hrvatska, u plavim kapicama, u 18:00 sati igra protiv Gruzije