Hrvatska tijesno izborila polufinale

event 12.08.2017.

U neizvjesnoj utakmici Hrvatska je pobijedila SAD rezultatom 6:5 na Svjetskom prvenstvu u Beogradu i izborila polufinale. Hrvati su poveli 3:0 u prvoj četvrtini te nitko u tim trenucima nije očikvao dramu u završnici. Amerikanci su čak izjednačili na 3:3, ali do kraja utakmice nisu prešli u vodstvo. U obje ekipe istaknuli su se vratari […]

U neizvjesnoj utakmici Hrvatska je pobijedila SAD rezultatom 6:5 na Svjetskom prvenstvu u Beogradu i izborila polufinale.

Hrvati su poveli 3:0 u prvoj četvrtini te nitko u tim trenucima nije očikvao dramu u završnici. Amerikanci su čak izjednačili na 3:3, ali do kraja utakmice nisu prešli u vodstvo. U obje ekipe istaknuli su se vratari koji su zajedno skupili čak 23 obrane. Ono što svakako mora zabrinuti izbornika Gulina je jako loša realizacija igrača više 0/8. Pobjedi se ipak ne gleda u zube te će Hrvati u subotu u 19:20 sati protiv Mađara igrati utakmicu za ulazak u finale.
Protiv SAD-a golove za Hrvatsku su postigli Dužević i Pejković po 2 te Mladostaš Zović 1. Uz Zovića, Mladostaše su predstavljali Dašić, Biljaka i Lazić.