Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska U-19 u četvrtfinalu

event 15.09.2016.

Hrvatska reprezentacija U-19 plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva što se održava u nizozemskom Alphenu. U osmini finala mladići koje vodi Mladostaš Gulin svladali su Crnu Goru 7:5 (3:1, 1:3, 2:1, 1:0). U pobjedničkom sastavu nastupila su čak sedmorica Mladostaša – Zović, Brčić, Valečić, Biljaka, Anzulović, Herceg i Lazić. Hrvati su od početka utakmice bili […]

Hrvatska reprezentacija U-19 plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva što se održava u nizozemskom Alphenu. U osmini finala mladići koje vodi Mladostaš Gulin svladali su Crnu Goru 7:5 (3:1, 1:3, 2:1, 1:0).

U pobjedničkom sastavu nastupila su čak sedmorica Mladostaša – Zović, Brčić, Valečić, Biljaka, Anzulović, Herceg i Lazić.
Hrvati su od početka utakmice bili u laganoj prednosti, a posljednji put Crnogorci su izjednačili sredinom 3. četvrtine (5:5). Do kraja utakmice golove su postigli Lazić i Burić te je Hrvatska izborila nastavak borbe za medalju.

Strijelci za naše bili su Lazić (2), Burić (2), Pavličević (2) te Zović 1.

U četvrtfinalu protivnici hrvatskoj reprezentaciji biti će reprezentacija Španjolske, a utakmica se igra u 15.9. u 19:00.