Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska U-17 reprezentacija u četvrtzavršnici

event 15.09.2021.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija do 17 godina plasirala se u četvrtzavršnicu pobjedom nad Gruzijom 17:4 (0:0, 7:1, 4:1, 6:2). Nakon prvih osam minuta bez pogotka s obje strane, furiozna druga četvrtina, u kojoj su naši igrači postigli čak 7 pogodaka, dok je Gruzija postigla samo 1, odredila je susret. Do kraja su mlade Barakude odigrale koncentrirano, […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija do 17 godina plasirala se u četvrtzavršnicu pobjedom nad Gruzijom 17:4 (0:0, 7:1, 4:1, 6:2).

Nakon prvih osam minuta bez pogotka s obje strane, furiozna druga četvrtina, u kojoj su naši igrači postigli čak 7 pogodaka, dok je Gruzija postigla samo 1, odredila je susret. Do kraja su mlade Barakude odigrale koncentrirano, mirno i staloženo i upisale novu pobjedu i plasman u četvrtzavršnicu.

U današnjem dvoboju najefikasniji je među strijelcima bio Tiozzo s 4 pogotka, Mozara i Čumbelić postigli su po 3, dvaput je precizan bio mladostaš Bakarić dok su jednom loptu iza leđa gruzijskog golmana poslali Burđelez, Stojanac, Omrčen, Radan i Janković. Golman Čosić branio je posljednje 4 minute i upisao 2 obrane.

Slijedi četvrtzavršni dvoboj s Mađarskom koji je na rasporedu u četvrtak s početkom u 17:30 h.