Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska u polufinalu

event 25.07.2017.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je Italiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva rezultatom 12:9. Veliki doprinos dao je i vratar Mladosti Marcelić sa 5 obrana. Utakmica protiv Italije bila je čvrsta i neizvjesna od samog početka. Naši reprezentativci bili su u prednosti u prve dvije četvrtine, ali početkom nastavka Italija je povela. Na kraju druge četvrtine izbornik […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobijedila je Italiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva rezultatom 12:9. Veliki doprinos dao je i vratar Mladosti Marcelić sa 5 obrana.

Utakmica protiv Italije bila je čvrsta i neizvjesna od samog početka. Naši reprezentativci bili su u prednosti u prve dvije četvrtine, ali početkom nastavka Italija je povela. Na kraju druge četvrtine izbornik Tucak na gol je ubacio vratara Marcelića koji je imao nekoliko bitnih obrana. Kao da je vodstvo Italije probudilo naše igrače koji su zaigrali još čvršće u obrani te rade seriju 4:0 i odlaze na 9:6 i prednost više nisu ispustili do kraja utakmice.
Napadački su se istaknuli Sukno i Garcia sa 4 gola.
U polufinalu naši će igrati protiv reprezentacije Srbije. Utakmica se igra u četvrtak u 22 sata.