Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska u polufinalu

event 17.08.2016.

Izabrana vrsta trenera Ivice Tucka svladala je Brazil kojeg vodi Ratko Rudić rezultatom 10:6 (3:2, 4:1, 1:3, 2:0) i plasirala se u polufinale Olimpijskih Igara u Riju. Hrvatska reprezentacija je odigrala odličnu utakmicu i potpuno neutralizirala sve prijetnje koje je Ratko Rudić pripremio svome nasljedniku Tucku. Pobjedu u četvrtfinalu ostvarili smo zavaljujući obrani i fenomenalnom […]

Izabrana vrsta trenera Ivice Tucka svladala je Brazil kojeg vodi Ratko Rudić rezultatom 10:6 (3:2, 4:1, 1:3, 2:0) i plasirala se u polufinale Olimpijskih Igara u Riju.

Hrvatska reprezentacija je odigrala odličnu utakmicu i potpuno neutralizirala sve prijetnje koje je Ratko Rudić pripremio svome nasljedniku Tucku. Pobjedu u četvrtfinalu ostvarili smo zavaljujući obrani i fenomenalnom Bijaču koji je u prvom poluvemenu obarnio 2 peterca, te našoj (iznenađujuće) sigurnoj realizaciji igrača više (5/5 u prve dvije četvrtine). Neutralizacija najraznovrsnijeg igrača na svijetu, „jugaša“ Perronea, bila je ključni zadatak naše obrane u jučerašnjem susretu. Nakon što mu je Bijač obranio peterac kod rezultata 1-1, Perrone gotovo da više nije ni pokušavao zabiti.
U napadu Hrvatske razigrala se desna strana Joković – Garcia, koja je zabila 6 golova (3+3), a pridodali su im se Bušlje, Burić, Bukić i Sukno sa po jednim zgoditkom.
Pobjeda Hrvtaske je u pitanje došla samo jednom i to kada je Burić na isteku 3. četvrtine napravio brutalan prekršaj i ostavio našu reprezentaciju s igračem manje u iduće 4 minute, a sve to pri rezultatu 8:5 za Hrvatsku. No izdražali su naši sva nastojanja Brazila i potpuno zasluženo otišli u polufinale s Crnom Gorom koje je na rasporedu u četvrtak.