Hrvatski derbi za finale

event 21.05.2016.

Kadeti Mladosti u polufinalu Regionalnog F8 turnira igrati će protiv splitskog Mornara. Utakmica je na rasporedu u subotu u 19:30 i možete je pratiti u live streming prijenosu. Nakon što su odigrane sve utakmice prve faze turnira poznati su polufinalni parovi. Mladostaši su zauzeli drugo mjesto što ih u polufinalu vodi na prvoplasiranu ekipu skupine […]

Kadeti Mladosti u polufinalu Regionalnog F8 turnira igrati će protiv splitskog Mornara. Utakmica je na rasporedu u subotu u 19:30 i možete je pratiti u live streming prijenosu.

Nakon što su odigrane sve utakmice prve faze turnira poznati su polufinalni parovi. Mladostaši su zauzeli drugo mjesto što ih u polufinalu vodi na prvoplasiranu ekipu skupine A. Mornar je u skupini A prvi i to zbog bolje gol razlike od Spartaka. U međusobnom susretu Mornar i Spartak odigrali su neodlučeno 12:12.
Drugi polufinalni par su Partizan (prvi u našoj skupini B) i Spartak Prozivka (drugi iz skupine A). Prvi polufinalni susret u kojem igraju igrači trenera Šafarića počinje u 19:30, dok se u 20:45 igra drugo polufinale.

Podjećamo da se sve utakmice mogu pratiti putem live streaminga na adresi vkvojvodina.org.rs.