Hrvatskoj četvrto mjesto na Europskom prvenstvu

event 26.01.2020.

Hrvatska seniorska reprezentacija poražena je u utakmici za broncu na 34. Europskom prvenstvu koje je danas završeno u Budimpešti. Bolja od naših Barakuda bila je Crna Gora s 10:9 (1:3, 2:4, 4:1, 3:1). Hrvatska je odlično krenula u utakmicu. Realizacijom 2 peterca i odličnim obranama Marcelića koji je, zbog bolova u leđima Bijača, branio cijelu […]

Hrvatska seniorska reprezentacija poražena je u utakmici za broncu na 34. Europskom prvenstvu koje je danas završeno u Budimpešti. Bolja od naših Barakuda bila je Crna Gora s 10:9 (1:3, 2:4, 4:1, 3:1).

Hrvatska je odlično krenula u utakmicu. Realizacijom 2 peterca i odličnim obranama Marcelića koji je, zbog bolova u leđima Bijača, branio cijelu utakmicu, Hrvatska je prvo poluvrijeme bila ta koja je vodila glavnu riječ u susretu. Nakon velikog odmora stvari u bazenu se mijenjaju, Crnogorci polako dostižu zaostatak te na ulazu u posljednju minutu prvi put postižu pogodak za prelazak u vodstvo što se pokazalo i kao konačan rezultat utakmice (10:9).

Na današnjoj utakmici najraspoloženiji su bili Fatović, Joković i Vrlić s 2 pogotka, dok su jednom precizni bili Lončar, Bukić i Vukičević. Marcelić je skupio 12 obrana.