Posjeti HAVK Mladost web-shop

Igrač zagrebačke Mladosti Ante Visković ima COVID-19

event 04.09.2020.

Vaterpolist zagrebačke Mladosti Ante Visković pozitivan je na koronavirus. Novo pojačanje aktualnih pobjednika Regionalne vaterpolo lige stigao je u utorak u Zagreb iz Splita. “U dogovoru s trenerom došao sam u Zagreb u utorak navečer jer sam kroz ponedjeljak imao on-line ispit i obaveze za fakultet. Odradio sam trening u utorak i srijedu ujutro na […]

Vaterpolist zagrebačke Mladosti Ante Visković pozitivan je na koronavirus. Novo pojačanje aktualnih pobjednika Regionalne vaterpolo lige stigao je u utorak u Zagreb iz Splita.

“U dogovoru s trenerom došao sam u Zagreb u utorak navečer jer sam kroz ponedjeljak imao on-line ispit i obaveze za fakultet. Odradio sam trening u utorak i srijedu ujutro na vanjskom bazenu odvojeno od ostatka momčadi jer sam jedan dan bio u zakašnjenju s treninzima pa sam morao to nadoknađivati!“ – izjavio je Ante Visković i dodao: „U noći sa srijede na četvrtak osjetio sam određene simptome – grlobolju, povišenu tjelesnu temperaturu, opću slabost i umor. Odmah sam to javio treneru i ostalima iz kluba koji su me uputili na testiranje za Covid-19 koje sam obavio u petak ujutro i rezultat je pozitivan. Trenutno nemam povišenu tjelesnu temperaturu, osjećam mali umor, ali sam dobro.”

 

Trener Mladosti Zoran Bajić je izjavio: “Naš igrač Ante Visković rezultiran je pozitivno na testiranju za Covid-19. Želio bih napomenuti da nam se priključio u utorak na večernjem treningu. Bio je u specijalnom režimu treniranja. Nakon dugog odsustva imao je separativan način rada, pojedinačno je radio sa strane, kako u utorak navečer tako i u srijedu prije podne. S nadom da će sve biti u redu te da će brzo ozdraviti i vratiti se u igru, želim mu sve najbolje.”

 

Ante Visković kao i HAVK Mladost čekaju daljnje upute epidemiologa i o tome će pravovremeno obavijestiti javnost. Klub posljednjih mjeseci provodi sve upute epidemiološke službe i poziva javnost na pridržavanje istih.