Posjeti HAVK Mladost web-shop
Uzvratna utakmica polufinala PH

Ispravljamo dojam u polufinalu

event 25.04.2024.

U petak navečer (20.45 sati), naša prva momčad će uz Savu dočekati prvaka Hrvatske, branitelja naslova, sastav splitskog Jadrana

Na programu je druga utakmica polufinala doigravanja domaćeg prvenstva. Prvi susret u Splitu je završio uvjerljivo na strani jadranaša, čak 15:5. Srećom pa se u doigravanju Prvenstva Hrvatske igra na broj pobjeda, a ne i na gol-razliku jer 10 golova razlike bi bilo neizvedivo nadoknaditi.

Ne velimo doduše kako će biti lako uopće pobijediti moćnu momčad koja dolazi u kompletnom sastavu, ali nada nikada nije utihnula u našem taboru i klubu.

– Naša je želja pružiti puno bolji dojam od onog kojeg smo ostavili u prvoj utakmici u Splitu. Svjesni smo tko je s druge strane, znamo i cijenimo kvalitetu Jadrana, ali i mi smo sigurno bolji nego što smo odigrali u prvoj utakmici – naglasio je trener Mladosti Damir Vincek i pridodao.

– Činjenica da je Jadran došao u Zagreb dan prije utakmice dovoljno govori koliko je njima stalo do ove utakmice, koliko ju ozbiljno shvaćaju. Utoliko će nam posao biti još teži, ali niti mi ne odustajemo.

Utakmica počinje u nešto kasnijem terminu petka kamo smo je morali prebaciti s izvorno zamišljene subote (27. travnja) jer je u subotu bazen uz Savu zauzet. Neki drugi, kasniji termin nije pak odgovarao ni Jadranu kojem sljedeći tjedan predstoji putovanje u Ligi prvaka, u goste Pro Reccu.

Istina da je Jadran još u srijedu igrao utakmicu protiv Novog Beograda doma, upravo u Ligi prvaka, te bi se možda ponešto mogao osjetiti određeni umor kod gostiju.