Posjeti HAVK Mladost web-shop

Izbornik pozvao šestoricu Žabaca na pripreme za Tokio

event 02.06.2021.

Izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis 23 igrača koji će se pripremati za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Na tiskovnoj konferenciji održanoj u Zagrebu, izbornik Tucak je objavio popis igrača te iznio program priprema do Tokija u kojem 25.7. Hrvatska starta protiv reprezentacije Kazahstana. Svoje mjesto na popisu ostvarila su i šestorica […]

Izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis 23 igrača koji će se pripremati za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Na tiskovnoj konferenciji održanoj u Zagrebu, izbornik Tucak je objavio popis igrača te iznio program priprema do Tokija u kojem 25.7. Hrvatska starta protiv reprezentacije Kazahstana. Svoje mjesto na popisu ostvarila su i šestorica Žabaca: Marcelić, J. Vrlić, Miloš, Lazić, Bukić i Visković. U stručnom stožeru su još trojica članova HAVK Mladost: kondicijski trener Kuterovac, fizioterapeut Luketić i trener vratara Vićan.

Pripreme naše izabrane vrste održat će se u Zagrebu, Rijeci i Šibeniku, a forma će se testirati na dva pripremna turnira u Budimpešti i Cagliariju.

Tjedan dana prije puta u Tokio znat će se i popis putnika na Olimpijske igre, tj. popis 12 igrača i jedne rezerve.