Izbornik Tucak odredio igrače za Rio

event 18.07.2016.

Izbornik seniorske vaterpolske reprezentacije donio je odluku o 13-torici igrača koji putuju na Olimpijske igre u Rio de Janeiro koje počinju 5. kolovoza. Po završetku turnira u Budimpešti, na kojem je Hrvatska zauzela 2. mjesto iza domaćina Mađarske, izbornik Ivica Tucak odlučio je koji igrači će nastupati na Olimpijadi u Riju. Golmani su Pavić i […]

Izbornik seniorske vaterpolske reprezentacije donio je odluku o 13-torici igrača koji putuju na Olimpijske igre u Rio de Janeiro koje počinju 5. kolovoza.

Po završetku turnira u Budimpešti, na kojem je Hrvatska zauzela 2. mjesto iza domaćina Mađarske, izbornik Ivica Tucak odlučio je koji igrači će nastupati na Olimpijadi u Riju.
Golmani su Pavić i Bijač, bekovi Burić, Bušlje i Macan, centri Lončar i Krapić, te vanjski igrači Joković, Garcia, Sukno, Šetka, Petković i Bukić.
Podsjećamo da je Hrvatska u jakoj grupi sa SAD, Crnom Gorom, Španjolskom, Italijom i Francuskom, te da prve četiri ekipe iz grupe nastavljaju natjecanje u četvrtfinalu.
Jedinom Mladostašu Luki Bukiću kao i svim reprezentativcima i stručnom stožeru želimo puno dobrih utkmica i pobjeda u Riju.