Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bajić: “Bili smo dominantni, posebno u obrani”

event 13.10.2018.

Po završetku utakmice Mladost – Crvena Zvezda akteri su iznijeli svoje viđenje događanja u plivalištu. Trener gostujuće ekipe Dejan Savić nije skrivao razočaranje rezultatom. Mladost je igrala onako kako sam očekivao da će igrati moji igrači. Stvarali su cijelo vrijeme pozicije za šut ili dodavanje na dva metra, te otvarali kontru. U obrani su nas […]

Po završetku utakmice Mladost – Crvena Zvezda akteri su iznijeli svoje viđenje događanja u plivalištu.

Trener gostujuće ekipe Dejan Savić nije skrivao razočaranje rezultatom.
Mladost je igrala onako kako sam očekivao da će igrati moji igrači. Stvarali su cijelo vrijeme pozicije za šut ili dodavanje na dva metra, te otvarali kontru. U obrani su nas držali bez šuta. Mislim da je rezultat realan, ovo je jedna nova ekipa i još trebamo odrastati!
Zoran Bajić bio je zadovoljan premjernim nastupom svojih igrača.
Korektna utakmica za koju smo vjerovali da može ovako na kraju završiti. Bili smo dominantni u svim segmentima vaterpolo igre, pogotovo se to odnosi na vrlo dobru obranu, a dobro smo i koristili igrača više. Pružili smo priliku nekim mlađim igračima koji su to dobro iskoristili!
Baja se osvrnuo i na slijedeći nastup Žabaca.
Što se tiče iduće utakmice u srijedu, čeka nas težak protivnik. Hannoverova ekipa je kombinacija srpskih i crnogorskih igrača, ali igrat ćemo kvalitetno i nadamo se dobrom rezultatu.
Najbolji strijelac utakmice Antonio Petković, zadovoljno je rekao:
Utakmicu smo priveli kraju rutinski, iako su iza nas bile naporne pripreme. Igrali smo pametno, i kada popusti umor od priprema i vrate se ozlijeđeni igrači, Mladost će biti još bolja.