Izvrstan start mlađih juniora

event 20.01.2017.

Mlađi juniori Mladosti pobjedom su otvorili turnir poluzavršnice Prvenstva Hrvatske u Šibeniku. Svladali su splitski Mornar rezultatom 9:7. Mladići rođeni 2001. godine već skoro 6 godina nisu znali za pobjedu protiv vršnjaka iz Splita. Rad na treningu se ipak isplatio te su u bitnoj utakmici konačno pobijedili Splićane. Kod naših mladića vidjelo se da je […]

Mlađi juniori Mladosti pobjedom su otvorili turnir poluzavršnice Prvenstva Hrvatske u Šibeniku. Svladali su splitski Mornar rezultatom 9:7.

Mladići rođeni 2001. godine već skoro 6 godina nisu znali za pobjedu protiv vršnjaka iz Splita. Rad na treningu se ipak isplatio te su u bitnoj utakmici konačno pobijedili Splićane. Kod naših mladića vidjelo se da je pred njima bio period zimskih praznika te su napravili nekoliko pogrešaka koje svakako treba smanjiti u nastavku turnira. Iako su većim dijelom utakmice lovili prednost Mornara, pokazali su veliku volju i borbenost i u posljednjoj četvrtini preokrenuli susret u svoju korist. Sredinom treće četvtine gubili su 7:5, ali do kraja utakmice su postigli 4 gola i uspješno sačuvali svoju mrežu.

Izvrsnu utakmicu odigrao je Dedić koji je postigao 5 golova, a uz njega po 2 gola postigli su Capan i Samardžić.

Sljedeću utakmicu naši mladići igraju u subotu ujutro u 10 sati protiv domaćeg Solarisa.