Jadran bolji u Prvenstvu Hrvatske

event 13.10.2021.

Splitski Jadran slavio je na Savi sa 15:7 (3:2, 5:0, 6:4, 1:1) u utakmici drugog kola Prvenstva Hrvatske. Mladost je bila koliko toliko ravnopravna samo u prvoj četvrtini. Ostatak utakmice nije bio takav da će ga igrači trenera Bajića dugo pamtiti. Splićani su u ovom susretu pokazali kvalitetu koja ih krasi i zbog koje će […]

Splitski Jadran slavio je na Savi sa 15:7 (3:2, 5:0, 6:4, 1:1) u utakmici drugog kola Prvenstva Hrvatske. Mladost je bila koliko toliko ravnopravna samo u prvoj četvrtini.

Ostatak utakmice nije bio takav da će ga igrači trenera Bajića dugo pamtiti. Splićani su u ovom susretu pokazali kvalitetu koja ih krasi i zbog koje će igrati glavne role u svim natjecanjima u sezoni. Mladost je, s druge strane dosta griješila, na obje strane bazena, i u obrani i u napadu.

Isti suparnici sučelit će se u Splitu 16.10. u 18:30. Biti će to prva od dvije utakmice trećeg kvalifikacijskog kruga u Ligi prvaka. Uvjereni smo da će naši Žapci u Splitu zaigrati puno agresivnije i odlučnije, te popraviti dojam u odnosu na večerašnju utakmicu.

Strijelci za Mladost: Rakovac (2), Lazić (2), Dašić (1), Pliskevič (1) i Vrbnjak (1).