Posjeti HAVK Mladost web-shop

Jadran i BMP zauzeli posljednja mjesta u grupi B

event 11.10.2018.

Odigrane su i posljednje kvalifikacije utakmice za plasman u Ligu prvaka te su Mladotsaši saznali svoje protivnike u najelitnijem klupskom europskom natjecanju. U dvobojima dva Jadrana (iz Splita i iz Herceg Novog) uspješniji je bio onaj splitski. Splićani su u uzvratnom susretu u Herceg Novom obranili dva gola prednosti (11:9) te im je nerješeni rezultat […]

Odigrane su i posljednje kvalifikacije utakmice za plasman u Ligu prvaka te su Mladotsaši saznali svoje protivnike u najelitnijem klupskom europskom natjecanju.

U dvobojima dva Jadrana (iz Splita i iz Herceg Novog) uspješniji je bio onaj splitski. Splićani su u uzvratnom susretu u Herceg Novom obranili dva gola prednosti (11:9) te im je nerješeni rezultat 6:6 bio dovoljan za prolaz u Ligu prvaka.
Mladost će protiv Jadrana igrati u Splitu u 3. kolu 21.11, a zanimljivo je da samo četiri dana ranije na rasporedu je susret istih protivnika u Regionalnoj ligi.
Drugi klub koji je izborio nastup u B grupi Lige prvaka iz kvalifikacija je BMP Sport Management iz Italije. Oni su u oba susreta bili uvjerljivo bolji od francuskog Strasbourga. Svoj prvi susret protiv talijanske momčadi Mladostaši će igrati u Zagrebu u 5.kolu koje je na rasporedu 19.12.